Veganska majoneza 250ml Byodo
Vegansko? Da, a le najboljšega okusa. To so imeli v mislih pri Byodu, ko so pripravljali vegansko različico majoneze.
Hoteli so ustvariti izdelek, ki bi se lahko primerjal s polnim okusom prave delikatesne majoneze. Ali jim je uspelo?
Ali se ta veganska različica ponaša s kremno in bogato teksturo podobno njihovi pravi majonezi? Pravijo, da je podobna njihovi solatni majonezi.
In s čim so nadomestili rumenjak? Ob tradicionalnih sestavinah, kot so sončnično olje, kis, gorčica, sladkor in sol, so jajca zamenjale sončnične beljakovine in naravni gostili: gvar gumi in koruzni škrob.
Vegi majo lahko uporabimo kot pomako za pečen krompir (tudi pomfrí) in presno zelenjavo, osnovo za francoske majonezne omake (z žafranom, s paradižnikom, z zelenimi dišavnicami), z njo naredimo različne solatne polivke in obogatimo vegi burgerje …